Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

NAUJIENOS

Slaugės darbas ir pažintis su šalimi – suderinama!

Slaugytojų darbas gali būti labai įvairus ir visai ne monotoniškas. Ne vienas mūsų darbuotojas turėjo galimybę ne tik susipažinti su šalimi, kurioje dirba, bet ir pakeliauti, kartais net ir egzotiškose šalyse.

Nepaslaptis, jog nemaža slaugomų asmenų dalis, jeigu sveikata vis dar leidžia, mėgsta ir nori keliauti. Turime puikių pavyzdžių, kaip senjorai keliauja kartu su mūsų slaugėmis po įvairias Europos šalis, kartais net žiemoja Italijoje ar Ispanijoje. Na, o viena iš mūsų slaugytojų, kartu su slaugomu asmeniu, aplankė net Karibų salas. 

Dalis senolių mėgsta keliauti ir po savo šalį, pavyzdžiui, lankyti įvairius muziejus ar žymius istorinius objektus. Taip pat vyksta į savo šalies kurortinius miestus, kuriuose praleidžia atostogas.  Na, o slaugė, vėl gi, dažniausiai yra prašoma vykti kartu. Tokiais atvejais, slaugytojos ne tik dirba svetimoje šalyje, bet tuo pačiu ir susipažįsta su tos šalies kultūra, praplečia akiratį.

Turime ne vieną pavyzdį kaip pačios slaugytojos suderina darbą su poilsiu ir idomiai praleidžia savo laisvalaikį. Susisiekimas Vokietijoje ar Olandijoje yra tikrai puikus, tad dalis slaugių savo laisvo laiko metu, po šalį kurioje dirba, pakeliauja ir savarankiškai: vyksta į kitus miestus, aplanko žinomiausius šalies objektus ar įspūdingas, gamtos sukurtas vietas.

Taip pat, slaugomų asmenų gyvenamoji vieta kartais būna labai dėkinga lokacijos atžvilgiu. Pavyzdžiui, dalis senjorų gyvena visai netoli Prancūzijos sienos. Kaip pavyzdys yra vienas iš mūsų darbuotojų, kuris laisvu metu vyksta slidinėti net į kalnus Prancūzijoje! Mūsų slaugytojoms neretai tenka dirbti ir kurortiniuose miestuose: prie jūros, ežerų ar kalnų apsuptyje.

Darbas slaugant senelius toli gražu nėra nuobodus, o esant norui ir galimybėms, akivaizdu, ne vienam slaugos darbuotojui pavyko ne tik užsidirbti bet ir idomiai praleisti laisvalaikį bei praplėsti akiratį, o kartais aplankyti net ir kitas šalis, esančias šiltesnio klimato zonose.

Užklausti dėl slaugos paslaugų

Jeigu Jums aktualios slaugos paslaugos Lietuvoje, kviečiame užpildyti užklausos formą.


Mums išties rūpi!

PRIVATUMO POLITIKA

SMURTO IR PRIEKABIAVIMO PREVENCIJOS POLITIKA:
Baltija LT, VšĮ
Baltijos optimalūs sprendimai, VšĮ


KONTAKTAI

Baltija LT, VšĮ

Mob. +370 614 57526
El. paštas info@baltic-care.lt


Baltijos optimalūs sprendimai, VšĮ
Mob. +370 655 11433
El. paštas info@baltic-care.lt

Mus rasite adresu:
Mainų g. 31, 94101 Klaipėda

Susisiekite socialiniais tinklais: