Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

NAUJIENOS

Išskirtinės darbo vietos: slaugant Karališkosios šeimos atstovus

Jeigu stebite darbo skelbimus, kuriuose siūlomas darbas slaugoje užsienyje, tikriausiai pastebite, kad darbo pasiūlymai, vietos ir žmonės, kuriems reikalinga slauga, būna labai įvairūs, bet ar kada pagalvojote, kad dirbti slaugoje galima net ir karališkojoje šeimoje?

Taip taip, „Baltic care“ gali pasiūlyti net ir tokį variantą. Keletai iš mūsų darbuotojų jau teko galimybė susipažinti su karališkosios šeimos gyvenimu ir slaugyti arti šimto metų turinčią Vokietijos princesę. Sunku įsivaizduoti, bet gyvenimas verda didžiulėje pilyje, kurioje kiekvieną darbą atlieka skirtingi darbuotojai: tvarkytojos, ūkvedžiai, virėjai, apsaugos darbuotojai, administratoriai. Slaugoma princesė turi tris asmeninius darbuotojus ir net asmeninę virėją, kuri ruošia maistą būtent jai. Na, o kol slaugė prižiūri senolę, kitoje pilies pusėje turistai lanko muziejų, kuris yra įsteigtas net iš 12 joje esančių kambarių. Be to, pilyje, kurioje dirba mūsų darbuotojos, rengiami ir įvairūs kultūriniai renginiai.

Paklausus, koks gi įspūdis dirbti didžiulėje pilyje ir prižiūrėti princesę, slaugė nedvejodama atsako, jog žmonės ten išskirtinai malonūs ir nors ir kilmingi, labai žemiški, tačiau laikosi griežto grafiko ir taisyklių. Pavyzdžiui, pusryčių stalas turi būti paruoštas pagal visas serviravimo taisykles, kiekvienas stalo įrankis turi būtent savo vietą. „Gyvenimas čia kaip muziejuje: visur antikvaras persipynęs su šiuolaikinėmis technologijomis, kasdien atrandu vis kažką naujo“ – pasakoja moteris. Pasak jos, atvykus į pilies teritoriją, pirma mintis buvo: „Kaip reikės nepasiklysti?“. Visgi, susipažinus su šeimos atstovais ir dalimi darbuotojų, moteris nusiramino: „Visi čia labai paslaugūs ir linkę padėti, tuoj pat sprendžia visas kilusias problemas. Jaučiasi didelis dėkingumas kiekvienam darbuotojui. Nors žmonės kilmingi, tačiau vertina kiekvieno darbą, bet atlikti jį, žinoma, reikia gerai“.

Užklausti dėl slaugos paslaugų

Jeigu Jums aktualios slaugos paslaugos Lietuvoje, kviečiame užpildyti užklausos formą.


Mums išties rūpi!

PRIVATUMO POLITIKA

SMURTO IR PRIEKABIAVIMO PREVENCIJOS POLITIKA:
Baltija LT, VšĮ
Baltijos optimalūs sprendimai, VšĮ


KONTAKTAI

Baltija LT, VšĮ

Mob. +370 614 57526
El. paštas info@baltic-care.lt


Baltijos optimalūs sprendimai, VšĮ
Mob. +370 655 11433
El. paštas info@baltic-care.lt

Mus rasite adresu:
Mainų g. 31, 94101 Klaipėda

Susisiekite socialiniais tinklais: