Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

NAUJIENOS

Baltic care darbo mugėje Klaipėdoje: rezultatai nudžiugino!

Praėjusį savaitgalį Klaipėdoje vykusioje mugėje „Turime tau darbą” dalyvavo ir mūsų, Baltic Care, komanda. Susitikome ne tik su savo nuolatinėmis darbuotojomis, tačiau susilaukėme ir didelio susidomėjimo iš ketinančių pradėti darbą slaugoje arba jau dirbančių šioje sferoje asmens priežiūros specialisčių ir specialistų. 

Parodoje pavyko pabendrauti ir susipažinti su daugybe puikių bei motyvuotų žmonių, besidairančių darbo slaugos srityje. Likome maloniai nustebinti parodos lankytojų aktyvumu bei užpildytų gyvenimo aprašymų skaičiumi.  Pakalbinus vieną iš dalyvių, atvykusių į mugę sužinoti apie darbo galimybes užsienyje, moteris dalinosi įspūdžiais: “Labai džiaugiuosi, kad vyksta tokie renginiai ir, kad apie įvairias darbo galimybes galiu sužinoti vienoje vietoje. Galiu pasakyti tik tiek - ateiti tikrai vertėjo”. 

Pastebėjome, kad dalis kalbintų žmonių ne visada pasitiki savo užsienio kalbomis, todėl pretenduoti į darbo vietas užsienyje šiek tiek prisibijo. Visgi, primename, kad netgi jeigu nesate užtikrinti dėl savo anglų ar vokiečių kalbos, nepabijokite susisiekti su mūsų komanda. Mes visada pasiruošę surasti Jums tinkamą darbo vietą, na, o ilgametė patirtis tik įrodė, jog kalba, kur kas greičiau patobulėja ją naudojant jau išvykus. Esame laimingi, kad dalį į parodą atvykusių lankytojų pavyko padrąsinti. 

Taip pat džiaugiames, jog mūsų siūlomos slaugos namuose paslaugos Lietuvoje susilaukė nemenko susidomėjimo. Dar kartą įsitikinome, kad visgi, slauga namuose senyvo amžiaus artimiesiems yra itin aktuali Lietuvoje. Deja, dalis šnekintų žmonių susiduria su sunkumais, atrandant slaugytoją, kuri senjorą galėtų prižiūrėti ar slaugyti nuolat: „Turime mamai paskirtą slaugytoją, kuri ateina tik rytais, padeda atsikelti, nuperka maisto. Deja likusią dienos dalį, o ypatingai vakarais, patys šeimos nariai turi važiuoti pas mamą ir jai padėti arba bent patikrinti, ar viskas gerai. Būtų idealu, jeigu slaugytoja galėtų likti su mūsų mama visą dieną“, - pasakojo vienas iš parodos lankytojų.

Džiugu, jog žmonės aktyviai domisi darbo galimybėmis, dalyvauja įvairiose parodose bei tampa vis drąsesni ir nebijo naujovių. "Baltic care" komanda nuoširdžiai džiaugiasi galėdama Jums pasiūlyti ne tik gerai apmokamas darbo vietas, bet ir vieną iš naujovių – nuolatinę slaugą bei pagalba namuose Jūsų artimiesiems Lietuvoje. Susitinkame ir vėl, šį kartą Šiauliuose - Šiaulių arenoje jau kovo 26 dieną!

Užklausti dėl slaugos paslaugų

Jeigu Jums aktualios slaugos paslaugos Lietuvoje, kviečiame užpildyti užklausos formą.


Mums išties rūpi!

PRIVATUMO POLITIKA

SMURTO IR PRIEKABIAVIMO PREVENCIJOS POLITIKA:
Baltija LT, VšĮ
Baltijos optimalūs sprendimai, VšĮ


KONTAKTAI

Baltija LT, VšĮ

Mob. +370 614 57526
El. paštas info@baltic-care.lt


Baltijos optimalūs sprendimai, VšĮ
Mob. +370 655 11433
El. paštas info@baltic-care.lt

Mus rasite adresu:
Mainų g. 31, 94101 Klaipėda

Susisiekite socialiniais tinklais: